Hoe werkt slimme deurbel?

Een slimme deurbel is een deurbel die verbonden is met Wifi of Lan(bedraad) en biedt u de mogelijkheid om te zien, dankzij de camera, wie er aanbelt. U kan de beelden bekijken op uw smartphone, tablet of pc. De slimme deurbel vervangt uw huidige deurbel en is eenvoudig te installeren.

Nooit meer de voordeur openen zonder dat u weet, wie er voor de deur staat.

Voordelen
  • Deurbel met HD camera
  • Intercom functie
  • Bewegingssensor
  • Wifi of bedraad aansluiten
  • Video beelden terugkijken
  • Live beelden bekijken
  • Vervangt uw huidige deurbel
  • Eenvoudig te installeren
  • 12V tot 24 Volt

Slimme deurbellen features

HD beeldkwaliteit

Slimme deurbellen bieden high definition 1080 of 720 beeldkwaliteit zodat u alles haarscherp kan zien. Dit is vergelijkbaar met de camera van uw smartphone. Bij sommige merken heeft u ook de mogelijkheid om in te zoomen.

Nachtvisie

Nachtvisie biedt u de mogelijkheid ook als het donker is scherpe beelden te krijgen op uw smartphone, tablet of pc. Door gebruik te maken van infra rood geen verassingen meer  wie er voor de deur staat. U kan gewoon ’s avonds weer de deur openen.

Bewegingsmelder

De slimme deurbel heeft ook een bewegings melder. Dankzij de bewegings melder wordt u gewaarschuwd op uw smartphone, tablet of pc als een persoon binnen een aantal meters van de deurbel komt. Zo ziet u precies wat er gebeurd bij uw voordeur. Bij de meeste deurbellen kunt u de afstand instellen of zelfs uitschakelen.

Instellen bewegings melder
ring deurbel, hoe werkt slimme deurbel, motion sensor instellen, ring deurbel, slimme deurbellen
logo slimme deurbellen, smart doorbell, ring, fenotek,
Heeft u vragen over slimme deurbellen?
Wifi / Bedraad

Alle slimme deurbellen worden via Wifi verbonden met het internet waardoor u de melding / beelden ontvangt op uw smartphone. Voor een goede werking van de slimme deurbel is een goed werkend Wifi netwerk vereist! Een enkel Smart home deurbel kan ook bedraad worden aangesloten via Lan.

Eenvoudig installeren

Slimme deurbellen zijn zeer eenvoudig te installeren. De slimme deurbel kan uw huidige deurbel vervangen. Houdt u wel rekening met de afmetingen van de slimme deurbel, deze is over het algemeen iets groter dan uw bestaande deurbel. Let goed op het juiste Voltage! Sommige deurbellen gebruiken 24 Volt. Bij deze deurbellen word standaard een trafo meegeleverd

skybell installatie
Deur openen op afstand?

Met een slimme deurbel ziet u wie er voor de deur staat. Met een slim deurslot is het mogelijk om dan ook de deur te openen. waar u ook bent, zolang u maar internet verbinding heeft. Dit is ideaal als u nog onderweg bent en familie of vrienden staan al voor de deur, ook makkelijk bij pakket bezorgers of onderhouds monteurs terwijl u aan het werk bent.

Slimme deurbellen webshop